Nettkompetanse du kan bruke – raskt.

KnowHouse er Norges ledende leverandør av kurs og sertifiseringer for deg som jobber med informasjon og markedsføring på nett. Vi har 20 års erfaring i bransjen, og samarbeider med noen av de største selskapene og organisasjonene i Norge.

Aktuelle kurs

Produktdesign-programmet

Kombiner UX- og UI-designsertifiseringene, og skap deg en karriere som produktdesigner! Dette programmet gir deg ferdighetene du trenger for å lykkes i denne karrieren til en gunstigere pris enn ved å ta sertifiseringene enkeltvis.

Lag mer innhold på mindre tid med ChatGPT

Lær hvordan de forskjellige AI-tjenestene kan hjelpe oss som skaper innhold til å lage mye mer innhold raskere, og uten å gjøre oss selv overflødige. Kurset er praktisk orientert, og gir deg en “verktøykasse” til AI-assistert innholdsproduksjon.

Nettredaktørskolen

Nettredaktørskolen gir deg praktisk kunnskap om nettredaktør-faget, kompetanse på de mest sentrale emnene innen drift av nettsteder. og påfyll av teori og praktiske eksempler til inspirasjon i egen jobb.

Lag bedre AI-bilder med riktige prompts

AI-baserte bildeverktøy er en fantastisk ressurs, men kan også gi uventede resultater. I Dette kurset lærer du hvordan du bygger opp bildeprompts systematisk for å skape best mulige bilder. 

Sertifisering i markedsføring med AI – intensivkurs

I dette kursløpet får du en kombinasjon av e-læring og webinar som hjelper deg å komme raskt og effektivt fram til en sertifisering i markedsføring med AI.

Digital marketing sertifiseringskurs 

Omfattende, 5-ukers kurs i samarbeid med Digital Marketing Institute som munner ut i en sertifiseringseksamen. Etter bestått eksamen er du sertifisert i digital marketing og vil kunne jobbe innen dette feltet i Norge og internasjonalt. 

Sertifisering i UI-design (3 måneders kurs)

I samarbeid med UX Design Institute tilbyr vi nå et 3 måneders nettbasert deltidsstudium som kvalifiserer deg for å arbeide profesjonelt med UI-design. Etter gjennomført kurs får du en internasjonal sertifisering som UI-designer.

Enkeltsertifisering i netthandel

Den perfekte sertifiseringen for deg som skal drive netthandel! Lær om oppsett, markedsføring og forbedring av nettbutikker, og dokumenter at du kan jobbe profesjonelt med netthandel.

Enkeltsertifisering i UX og webdesign

Denne enkeltsertifiseringen er spesielt nyttig for deg som lager nettsider for andre. Her er fokus på både brukeropplevelsen og på utviklingen av gode og velfungerende nettsider.

Livesendinger og podcaster

Ledende på kurs om nett i Norge
20 års bransjeerfaring
Markedsledende sertifiseringer

Supre kurs

“Supre og nyttige kurs. Kunnskapsrike foredragsholdere”

Bodil Sandøy Tveitan

Flinke folk

“Veldig fine webinars og flinke folk! Alltid på hugget med alt nytt som skjer.”

Kristin Nygård

Vinn vinn!

“Arbeidsgiver sparte titusenvis av kroner og fikk gjennomført et digitalt arrangement som stod i fare for ikke å bli gjennomført. Vinn vinn!!”

Benedikte Sterner

Utrolig bra

“Utrolig bra kurs, motiverende og lærerikt!  Veldig glad jeg meldte meg på!”

Elisabeth Selvik Hjelle

Noen av våre kunder:
Norges bank
Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316