Kurs i digital marketing hos KnowHouse

Markedsføring skjer nå hovedsaklig via digitale kanaler. Hos KnowHouse kan du lære hvilke av disse kanalene som er mest relevante for din bedrift eller organisasjon, hvordan de fungerer, og hvordan du får best mulig effekt av de digitale markedsaktivitetene.

Oppdaterte teknikker for digital markedsføring

Fremveksten av AI-verktøy, algoritmeendringer og andre ytre faktorer gjør at mange markedsføringsmetoder ikke fungerer like bra som før. Finn ut hvilke justeringer du bør gjøre nå!

Bygg “pengemaskinen” som gir deg nye kunder på nett!

Kunstig intelligens har gjort det mye enklere og billigere å lage markedsføringssystemer som langt på vei driver seg selv. Lær hvordan du lager en effektiv “pengemaskin” som gir deg nye kunder og mer salg!

Lynkurs i nettmarkedsføring

Digitale kanaler lar deg nå ut med markedsføring og salg til mange flere, selv med svært begrensede budsjetter. I dette komprimerte kurset får du mange gode ideer til konkrete tiltak som kan skape målbare resultater!

Google Ads videregående kurs

Selv for deg som har jobbet med Google Ads en stund finnes det muligheter for optimalisering som kan gi enda bedre resultater. Lær hvordan du kan øke lønnsomheten på Google-annonsene dine ytterligere!

Effektiv annonsering på Facebook og Instagram

Facebook og Instagram er fortsatt “motoren” i markedsføringen for mange. Få bedre effekt ut av annonsene på Facebook og Instagram med gode utforminger, smarte oppsett og smarte teknikker. 

Instagram for butikker

Instagram kan være en fantastisk kanal for deg som driver butikk, enten den er på nett eller fysisk. Lær hvordan du kan utnytte mulighetene i Instagram til å øke salget, bygge merkevaren, eksponere produkter og skape gode kundeopplevelser!

Sertifiseringskurs

Digital marketing sertifiseringskurs

Omfattende, 5-ukers sertifiseringskurs i samarbeid med Digital Marketing Institute. Etter bestått eksamen er du sertifisert i digital marketing og vil kunne jobbe innen dette feltet i Norge og internasjonalt.

Sertifisering i AI-drevet digital marketing

Dette sertifiseringskurset er perfekt for deg som vil kunne dokumentere AI-relatert kompetanse knyttet til markedsføring. Lær å bruke AI-verktøy aktivt i bl. a. research, innholdsutvikling og kreativ design.

Våre kurs om digital marketing har hatt deltakere fra bl. a:

Selvhjelp Norge logo
Skyss logo
Språkrådet logo
DN logo
norges miljø- og biovitenskapelige universitet logo
mapei logo
Norsk Luftfartsmuseum logo
Agrikjøp logo
Budstika logo
drammen kommune logo
Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316