Dokumenter din kunnskap - raskt og rimelig!

Enkeltsertifiseringene er kortere kursløp som munner ut i en sertifisering for spesifikke enkeltoppgaver. Enkeltsertifiseringene koster normalt kr 6480, men flere av dem er nå på tilbud til kr 4900.

For alle kursene gjelder at du kan starte når du vil, jobbe når det passer deg,  og ta eksamen hjemmefra. Eksamensavgiften er inkludert i prisen. All undervisning er på engelsk. Her er fagene:

Enkeltsertifisering i UX og webdesign

Denne enkeltsertifiseringen er spesielt nyttig for deg som lager nettsider for andre. Her er fokus på både brukeropplevelsen og på utviklingen av gode og velfungerende nettsider.

Enkeltsertifisering i data- og webanalyse med Google Analytics 4

Google Analytics 4 er en gamechanger innen webanalyse. Her kan du ta et kurs som dokumenterer at du kan sette opp, analysere og ikke minst formidle funn med Google Analytics 4 som verktøy.

Enkeltsertifisering i netthandel

Den perfekte sertifiseringen for deg som skal drive netthandel! Lær om oppsett, markedsføring og forbedring av nettbutikker.

Enkeltsertifisering i digital strategi

I dette sertifiseringskurset lærer du hvordan du legger opp en digital markedsstrategi, fatter gode kanalvalg, samt planlegger og gjennomfører strategisk funderte tiltak. 

Sertifisering i AI-drevet digital marketing

Dette sertifiseringskurset er perfekt for deg som vil kunne dokumentere AI-relatert kompetanse knyttet til markedsføring. Lær å bruke AI-verktøy aktivt i bl. a. research, innholdsutvikling og kreativ design.

Enkeltsertifisering i kundeopplevelse (CX)

Den som arbeider med kundeopplevelse (CX) i virksomheten, har et overordnet ansvar for kundens etterlatte inntrykk av virksomheten. Dette omfatter å sette kunden i sentrum og tilpasse seg deretter.

Enkeltsertifisering i e-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring kan være en “salgsmaskin” for virksomheten. Lær om gode e-poster, marketing automation, omnikanal, CRO og mer.

Enkeltsertifisering i content marketing

Innholdsmarkedsføring er selve grunndisiplinen i digital markedsføring. Dokumenter kompetanse på produksjon og distribusjon av innhold til forskjellige digitale kanaler.

alt="Digital Marketing Institute Gold Partner 2022"
Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316