Tilskudd til kurs fra NAV

KnowHouse holder en rekke kurs innen digital markedsføring og kommunikasjon – kompetanse som er svært attraktiv på arbeidsmarkedet.

Det er mulig å søke NAV om støtte til å delta på våre kurs, og mange kursdeltakere hos oss har fått dekket kursavgiften helt eller delvis via NAV. NAV sine forskrifter sier at du kan få støtte til AMO-kurs, men også til kurs innenfor det vanlige opplæringssystemet.

Ønsker du å få støtte til et kurs fra NAV, må du ta kontakt med din saksbehandler og fortelle om det kurset du ønsker å ta. De større kursene er ofte enklest å få støtte til, siden de er såpass kvalifiserende i seg selv. Velg mellom for eksempel Sertifisering i brukeropplevelse (UX) for deg som vil designe, eller  Sertifiseringskurs i Digital Marketing eller Sertifisering i sosiale medier for deg som vil jobbe med markedsføring på nett.

Vi kan også sette sammen en skreddersydd pakke av kurs som vil gi deg nøyaktig den digitale kompetansen du trenger. Ta i så fall kontakt med oss på telefon 454 75 000 eller pr. e-post, så hjelper vi deg videre med en kurspakke du kan søke om støtte til.

Slik går du frem
Dersom du ønsker å søke om slik dekning gjør du følgende:

  • Finn kurset du ønsker å søke støtte til.
  • Ta kontakt med din veileder hos NAV.
  • Legg fram informasjon og pris på det kurset du ønsker å ta.
  • Forklar hvordan kurset vil gjøre deg bedre rustet i arbeidslivet.
  • Veileder vurderer om kurset er nyttig for deg og om NAV vil dekke kostnaden.
  • Dersom NAV sier ja, bestiller du kurset på vår webside.
  • Husk å skrive “Dekkes av NAV” i fakturamerkingsfeltet når du bestiller

Du avtaler med din veileder i NAV hvordan betalingen skal gjøres. I de fleste tilfeller vil NAV utstede et såkalt tilskuddsbrev, som KnowHouse mottar via Altinn. Din veileder vil da trenge følgende informasjon om oss:

KnowHouse AS
Organisasjonsnummer: 989512560
Bedriftsnummer: 989565370
Kontonummer: 5081.06.59766

Vi har også en egen informasjonsside for veiledere i NAV.

Det kan også være avdelingsmessige og regionale forskjeller i rutinene, så snakk med veilederen din og ta eventuelt kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Når du fyller ut bestillingskjema på vår webside må du spesifisere at det er NAV som betaler for kurset. Dette gjør du i feltet for fakturamerknader. Hvis NAV sender ut et tilsagnsdokument, behøver du da ikke gjøre noe mer. Dersom NAV ønsker faktura, må du fylle ut den adressen som fakturaen skal sendes til. Denne informasjonen får du av din veileder.

Benyttes fakturaadresse hos NAV, må fakturamerkingsfeltet alltid fylles ut.

KnowHouses kurs er svært målrettede og konkrete, og gir deg ferdigheter som er verdifulle i arbeidslivet. Vi er ledende i Norge på det å lære opp folk som jobber med digital markedsføring og kommunikasjon. Er det noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med oss, enten på tlf. 454 75 000, eller vie e-post på post@knowhouse.no

Se oversikten over alle åpne kurs

Se oversikten over våre sertifiseringskurs her

 

Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316