Fremtidens markedsføring: Sertifisering i Digital Marketing

digitalmarketing_kurs
Digital marketing er et felt i vekst, med sertifisering skiller du deg positivt ut i konkurransen

I et utfordrende og fremtidsrettet mediemarked er det nå enda viktigere med relevant kunnskap. Vi må stadig oppdatere oss på nye trender, verktøy og løsninger for å bevare/skape et konkurransedyktig fortrinn.

Nytt i Norge

Som første og eneste i Norge tilbyr Webgruppen i samarbeid med Digital Marketing Institute et kurs i Digital Marketing. Etter bestått eksamen får du en internasjonal sertifisering i digital markedsføring, og kan jobbe i Norge så vel som resten av verden.

En karriere innen digital markedsføring

Digital markedsføring er et felt i vekst. Enten du jobber med planlegging, implementering og/eller måling av digital markedsføring, ønsker en karriere innen digital markedsføring eller vil formalisere den kompetansen du allerede har, betyr sertifisering kvalitetssikring. Det viser til standarden som kan forventes og som gagner, samt bedrer, en bedrift.

“Å mestre digital markedsføring er en måte å fremtidssikre din karriere”

Kunnskapen

Kurslederne lærer deg hvilke virkemidler som skaper resultater på nett, de viktigste trender innen digital markedsføring og innovative strategier som gir din bedrift best praksis og konkurransefortrinn.

Praktisk i teori og praksis

Kurset er lagt opp slik at du enkelt kan kombinere det med en travel arbeidshverdag. I løpet av fem fredager med teoretisk og praktisk opplegg lærer du konkrete ferdigheter og får verktøy til å skape resultater for din organisasjon. Dette er et engasjerende kurs hvor vi gjør case-studier og diskuterer i små grupper, basert på dynamiske foredrag.

Undervisningen gjennomføres på norsk, med engelskspråklig materiale slik at du lærer de internasjonale begrepene underveis.

 Vil du gi deg selv et fortrinn kan du finne mer informasjon om kurset og påmelding her.

 

 

 

 

 

 

Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316