Kursnyheter i 2012

Nå er planleggingen for 2012 godt igang, og vår kurskatalog skal snart sendes i trykken. Det betyr at vi nå er klare for å publisere kursnyhetene for våren. Her vil du finne nye fordypningskurs ift sosiale medier, nettjournalistikk, innholdsproduksjon og intranett.

Vi har også opprettet et nytt mentor-program rettet mot våre aller mest erfarne og kunnskapsrike kunder som trenger en mer skreddersydd og tett oppfølging.


Mentorprogrammet, med oppstart 11. april og søknadsfrist 1. mars

Våre mest krevende og kunnskapsrike kunder trenger nærmere og mer skreddersydd oppfølging enn vi kan gi via vanlige kurs. Vi har derfor laget et mentorprogram som kombinerer et sett med samlinger over et helt år og faglig coaching mellom samlingene. Gjennom mentorprogrammet tilbys du å ha en fast mentor gjennom hele året. Du velger selv om dette skal være Nina Furu, Jakob Thyness eller Kenneth Eriksen. Deltakelse på mentorprogrammet krever et visst nivå og du kan derfor bare søke om opptak. Vi vurderer hver søknad individuelt før deltakelse i programmet innvilges. Mentorprogrammet koster 50.000 eks mva og varer 12 måneder.

Les mer om mentorprogrammet her

Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316