E-læringskurs hos KnowHouse

Knowhouse har en rekke e-læringskurs som du kan ta når og hvor det passer deg. Gjennom våre internasjonale partnere Digital Marketing Institute og UX Design Institute, tilbyr vi flere korte og lengre sertifiseringskurs som både gir deg nyttig praktisk kompetanse, og en fagsertifisering som er god å ha på CV’en.

Sertifiseringskurs som E-læring 

Sertifisering i brukeropplevelse (UX)

6-måneders nettstudium i samarbeid med UX Design Institute. Etter godkjent prosjektoppgave og eksamen får du en internasjonal sertifisering som UX-designer – et yrke som har raskt voksende etterspørsel over hele verden.

Sertifisering i UI-design

I samarbeid med UX Design Institute tilbyr vi nå et 3 måneders nettbasert deltidsstudium som kvalifiserer deg for å arbeide profesjonelt med UI-design. Etter gjennomført kurs får du en internasjonal sertifisering som UI-designer

Digital marketing sertifiseringskurs

Omfattende, 5-ukers kurs i samarbeid med Digital Marketing Institute som munner ut i en sertifiseringseksamen. Etter bestått eksamen er du sertifisert i digital marketing og vil kunne jobbe innen dette feltet i Norge og internasjonalt.

Sertifisering i sosiale medier

Spesialist-sertifiseringen i markedsføring på sosiale medier er den første i sitt slag i Norge, og lar deg dokumentere dybdekunnskap innenfor dette viktige området i digital markedsføring. Etter bestått eksamen blir du sertifisert sosiale medier- markedsfører.

Enkeltsertifiseringer – E-læring

Vi har også sertifiseringer i enkeltfag. Disse er raske, e-læringsbaserte sertifiseringer som kan tas på kort tid. Perfekt hvis du ønsker å komme raskt opp og stå med kunnskap om et spesielt emne! Alle sertifiseringskursene tilbys i samarbeid med våre internasjonale partnere, og er derfor engelskspråklige. Klikk på hvert enkelt kurs for mer informasjon.

Enkeltsertifisering i UX og webdesign

Denne enkeltsertifiseringen er spesielt nyttig for deg som lager nettsider for andre. Her er fokus på både brukeropplevelsen og på utviklingen av gode og velfungerende nettsider.

Enkeltsertifisering i content marketing

Innholdsmarkedsføring er selve grunndisiplinen i digital markedsføring. Dokumenter kompetanse på produksjon og distribusjon av innhold til forskjellige digitale kanaler.

Sertifisering i AI-drevet digital marketing

Dette sertifiseringskurset er perfekt for deg som vil kunne dokumentere AI-relatert kompetanse knyttet til markedsføring. Lær å bruke AI-verktøy aktivt i bl. a. research, innholdsutvikling og kreativ design.

Enkeltsertifisering i digital strategi

I dette sertifiseringskurset lærer du hvordan du legger opp en digital markedsstrategi, fatter gode kanalvalg, samt planlegger og gjennomfører strategisk funderte tiltak.

Enkeltsertifisering i data- og webanalyse med Google Analytics 4

Google Analytics 4 er en gamechanger innen webanalyse. Her kan du ta et kurs som dokumenterer at du kan sette opp, analysere og ikke minst formidle funn med Google Analytics 4 som verktøy.

Enkeltsertifisering i kundeopplevelse (CX)

Den som arbeider med kundeopplevelse (CX) i virksomheten, har et overordnet ansvar for kundens etterlatte inntrykk av virksomheten. Dette omfatter å sette kunden i sentrum og tilpasse seg deretter.

Enkeltsertifisering i netthandel

Den perfekte sertifiseringen for deg som skal drive netthandel! Lær om oppsett, markedsføring og forbedring av nettbutikker.

Enkeltsertifisering i e-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring kan være en “salgsmaskin” for virksomheten. Lær om gode e-poster, marketing automation, omnikanal, CRO og mer.

alt="Digital Marketing Institute Gold Partner 2022"

Våre sertifiseringskurs har hatt deltakere fra bl. a:

Oculos logo
Språkrådet logo
Skyss logo
Norconsult logo
norges miljø- og biovitenskapelige universitet logo
Gjensidige logo
Kopinor logo
Agrikjøp logo
Norad logo
Bufdir logo
Gyldendal logo
Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316