Om kursdagen

Du finner mer informasjon om webinarene her.

Velkommen til kurs hos KnowHouse! Vi vil gjerne at du skal være helt fornøyd når du går på kurs hos oss, og at du skal få mest mulig ut av dagen. Nedenfor finner du litt nyttig informasjon om hvordan kursene våre er lagt opp, og hvilke ting du bør tenke på før kurset. 

Før kurset
Når du har meldt deg på et kurs hos oss, vil du motta en kvittering for påmeldingen på epost til adressen du har oppgitt på påmeldingsskjemaet. Du vil også motta en separat  epost med påloggingsinformasjon til kurset. Denne kommer fra avsenderen bestilling@knowhouse.no – sjekk også spamfilter hvis du ikke kan finne den.

Kursdagen
Våre kurs starter kl. 09:00. For kurs som varerer lenger enn til klokken 12 holder vi lunsjpause mellom kl. 11:45 og 12:30. Vi tar også pauser ca hver time gjennom hele dagen.

Kursbevis og kursdokumentasjon
Alle deltakere på våre digitale dagskurs får utstedt kursbevis. Kursbeviset er elektronisk, og kan lastes ned som PDF, skrives ut, eller legges inn som sertifikat på LinkedIn. Dette kursbeviset sendes ut til deltaker i etterkant av kurset. 

Kursdokumentasjonen består normalt av presentasjonen fra kurset i PDF-format, pluss eventuelle andre relevante dokumenter bestemt av kursleder. I tillegg gjør vi videoopptak av sesjonen, som er tilgjengelig for brukere i ca 1 mnd. etter kurset. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å videredistribuere kursdokumentasjonen.

Kursplattform og maskinvare
Vi bruker Zoom som kursplattform. Du kan følge kurset via en hvilken som helst laptop, desktop, nettbrett eller mobil så lenge den har nett-tilgang og en vanlig nettleser installert. For maksimalt utbytte av kurset anbefaler vi at du bruker enten en laptop eller desktop-maskin. Både PC og Mac kan brukes, og vi anbefaler Google Chrome som nettleser. I enkelte tilfeller må man ha tilgang til eksterne tjenester som f. eks. Google Analytics for å gjennomføre kurset. Dette vil også bli oppgitt på den aktuelle kurssiden. Du må selv sørge for at du har tilgang til den aktuelle tjenesten, og at du har nødvendig påloggingsinformasjon før du gjennomfører kurset. Ta gjerne kontakt med oss og spør dersom du er usikker på hva du trenger.

Vi gleder oss til å se deg på kurs hos oss, og håper du blir fornøyd!

Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316