Om oss

Hei.

Vi som eier KnowHouse heter Jakob Thyness og Nina Furu. Vi er gift med hverandre, og har vært sammen siden 1979 (!) Vi ble begeistret for internett da de første websidene kom til Norge midt på 1990-tallet, og begynte begge å jobbe med denne teknologien fra hver våre faglige utgangspunkt. 

Jakob var opprinnelig designer og illustratør, så han ble en av landets første webdesignere. Han sto blant annet bak designet av første versjon av Doktor Online, flere elæringstjenester, nettmagasiner, oppslagsverk og mer.

Jeg (Nina) var skribent i Hjemmet Mortensen-systemet, og ble den første nettredaktøren for magasinene DET NYE, Bonytt og Foreldre & Barn. Da Orkla Media, Hjemmet Mortensen og Egmont startet sin første store portalsatsning, som het HjemmeNett, ble jeg hentet inn som redaktør der.

I mange år jobbet både Jakob og jeg på hver vår kant med haugevis av større norske webprosjekter i privat og offentlig sektor. Etter hvert ble en stadig større del av min jobb å undervise, og jeg startet Nettredaktørskolen i 2003. Jakob underviste allerede i webdesign ved Westerdals Reklameskole, ved siden av å drive eget designselskap. I i 2006 slo vi like godt selskapene våre sammen og ble det som i dag er KnowHouse AS.

Målet med KnowHouse er å holde de beste kursene som finnes i praktisk digital markedsføring og kommunikasjon. Våre kunder er derfor alle de som jobber operativt med sosiale medier, SEO, webanalyse, nettstedsdrift, digital markedsføring og lignende i norske bedrifter og etater.

Etter hvert som faget har utviklet seg og blitt mer komplekst, så ser vi jo også at det er mange temaer som vi selv jobber så mye med hands-on. Derfor har vi hele veien supplert vår egen fagkunnskap med de beste fagfolkene vi kan finne. Dette er folk som både har en spisskompetanse i de stadig mer detaljerte fasettene av digital markedsføring og som klarer å formidle denne kompetansen på forståelige måter. Du finner her en oversikt over våre mest brukte kursledere.

Vi vil alle veldig gjerne at du skal føle deg godt mottatt og velkommen på våre kurs. Vi ønsker at du skal få en positiv opplevelse, og at du skal lære noe som du virkelig kan bruke i din hverdag. Det er dette vi jobber for å få til, både i det fysiske og det virtuelle klasserommet.

Heldigvis har vi mange tusen gode kunder fra både landets største virksomheter og små, lokale bedrifter som deltar på kurs hos KnowHouse igjen og igjen for å bygge ut og fornye sin kompetanse. Målet for oss er alltid at du som tar kurs skal bli i stand til å skape helt konkrete og målbare forbedringer i din bedrift og for din egen karrière.

Med dette for øyet jobber vi nå (i 2023) også med å utvikle produkter som hjelper deg å integrere kunnskapen i ditt praktiske arbeid i etterkant, slik at du faktisk får stor nytte av det du har lært i praksis. Noen av kursene våre har allerede sjekklister, arbeidsforslag, nettressurser og mer inkludert, og andre kommer til etter hvert.

Vi vil også veldig gjerne høre fra deg, enten du har positive eller negative tilbakemeldinger. Du treffer oss via epost, på Facebook, på Instagram, på Linkedin, på Twitter og på telefon 454 75 000 (9-15.30).

Velkommen til oss!

Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316