Referanser for sertifiseringskurs i digital marketing

Flere hundre norske nettmarkedsførere har nå sertifisert seg i digital marketing hos oss. Her er litt av det noen av dem sier: 

“Jeg er så utrolig fornøyd med sertifiseringskurset hos Nina og Jakob! For meg var det midt i blinken å ta det over en intensiv uke, og deretter gjennomføre eksamen ganske kjapt. Kurset ga meg akkurat den oversikten jeg var ute etter. Du blir selvfølgelig ikke ekspert på alt på en uke, men du får et omfattende overblikk over hva du kan, hva du trenger å lære mer om og hva du kan leie inn noen for å gjøre. Jeg anbefaler dette kurset til alle som er interessert i digital markedsføring.”

– Christine Calvert, Tekstdoktor.no og lærer på Westerdals


“Jeg vil gjerne anbefale alle som til jobber med digital markedsføring å ta sertifiseringskurset til KnowHouse. Kurslederne er engasjerende, og kursinnholdet er veldig bra. Jeg har etter hvert tatt en del kurs hos Nina og Jakob, så noe av innholdet var kjent. Her hadde vi imidlertid tid til å gå mer i dybden på det meste, og jeg lærte mye nyttig.

Som med alle kurs jeg har deltatt på hos KnowHouse, er det konkret, «hands on» og matnyttig kunnskap vi får. Alt jeg har lært har vært svært verdifullt for meg i jobben min som digitalt ansvarlig i organisasjonen. Blå tommel opp!”

– Einar Nilsen, AKAN


“Eksamen i social media marketing specialist tatt og bestått med 90 % riktig!

Tusen hjertelig takk for fin kursgjennomføring, og mange gode og praktiske tips. Føler meg tryggere i jobben etter dette.”
 
– Siv Hafstad Grinde, Haugesund Teater
 

 

Martin var ganske ny innen digital markedsføring, men følte også at kurset hadde mye å gi ham. Her er hans takketale på vegne av klassen underavslutningen av hans kull:

Hege forteller om hvordan hun fikk ny jobb etter å ha tatt sertifiseringskurs i digital marketing hos KnowHouse:

Har du lyst til å ta sertifiseringskurs i digital marketing selv?

Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316