Sertifiseringskurs hos KnowHouse

Ta neste skritt i karrieren din! Et sertifiseringskurs hos KnowHouse gir deg dokumentert kunnskap og ferdigheter som hjelper deg videre på veien. Enten du velger å ta et større sertifiseringsløp eller en mindre enkeltsertifisering har vi kunnskapen du trenger. 

Sertifiseringskurs 

Digital marketing sertifiseringskurs

Omfattende, 5-ukers kurs i samarbeid med Digital Marketing Institute som munner ut i en sertifiseringseksamen. Etter bestått eksamen er du sertifisert i digital marketing og vil kunne jobbe innen dette feltet i Norge og internasjonalt. Finnes også som E-læringskurs.

Sertifiseringskurs som E-læring 

Flere av sertifiseringskursene våre er også tilgjengelige som E-læring. Disse kursene har ikke undervisning i sanntid, men baserer seg på videoleksjoner og oppgaver. Alle sertifiseringskursene tilbys i samarbeid med våre internasjonale partnere, og er derfor engelskspråklige. Klikk på hvert enkelt kurs for mer informasjon.

Sertifisering i brukeropplevelse (UX)

6-måneders nettstudium i samarbeid med UX Design Institute. Etter godkjent prosjektoppgave og eksamen får du en internasjonal sertifisering som UX-designer – et yrke som har raskt voksende etterspørsel over hele verden.

Sertifisering i UI-design

I samarbeid med UX Design Institute tilbyr vi nå et 3 måneders nettbasert deltidsstudium som kvalifiserer deg for å arbeide profesjonelt med UI-design. Etter gjennomført kurs får du en internasjonal sertifisering som UI-designer

Digital marketing sertifiseringskurs

Omfattende, 5-ukers kurs i samarbeid med Digital Marketing Institute som munner ut i en sertifiseringseksamen. Etter bestått eksamen er du sertifisert i digital marketing og vil kunne jobbe innen dette feltet i Norge og internasjonalt.

Sertifisering i sosiale medier

Spesialist-sertifiseringen i markedsføring på sosiale medier er den første i sitt slag i Norge, og lar deg dokumentere dybdekunnskap innenfor dette viktige området i digital markedsføring. Etter bestått eksamen blir du sertifisert sosiale medier- markedsfører.

Enkeltsertifiseringer – E-læring

Vi har også sertifiseringer i enkeltfag. Disse er raske, e-læringsbaserte sertifiseringer som kan tas på kort tid. Perfekt hvis du ønsker å komme raskt opp og stå med kunnskap om et spesielt emne! Alle sertifiseringskursene tilbys i samarbeid med våre internasjonale partnere, og er derfor engelskspråklige. Klikk på hvert enkelt kurs for mer informasjon.

Enkeltsertifisering i UX og webdesign

Denne enkeltsertifiseringen er spesielt nyttig for deg som lager nettsider for andre. Her er fokus på både brukeropplevelsen og på utviklingen av gode og velfungerende nettsider.

Enkeltsertifisering i content marketing

Innholdsmarkedsføring er selve grunndisiplinen i digital markedsføring. Dokumenter kompetanse på produksjon og distribusjon av innhold til forskjellige digitale kanaler.

Enkeltsertifisering i data- og webanalyse med Google Analytics 4

Google Analytics 4 er en gamechanger innen webanalyse. Her kan du ta et kurs som dokumenterer at du kan sette opp, analysere og ikke minst formidle funn med Google Analytics 4 som verktøy.

Enkeltsertifisering i kundeopplevelse (CX)

Den som arbeider med kundeopplevelse (CX) i virksomheten, har et overordnet ansvar for kundens etterlatte inntrykk av virksomheten. Dette omfatter å sette kunden i sentrum og tilpasse seg deretter.

Enkeltsertifisering i netthandel

Den perfekte sertifiseringen for deg som skal drive netthandel! Lær om oppsett, markedsføring og forbedring av nettbutikker.

Enkeltsertifisering i e-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring kan være en “salgsmaskin” for virksomheten. Lær om gode e-poster, marketing automation, omnikanal, CRO og mer.

Sertifisering i AI-drevet digital marketing

Dette sertifiseringskurset er perfekt for deg som vil kunne dokumentere AI-relatert kompetanse knyttet til markedsføring. Lær å bruke AI-verktøy aktivt i bl. a. research, innholdsutvikling og kreativ design.

Enkeltsertifisering i digital strategi

I dette sertifiseringskurset lærer du hvordan du legger opp en digital markedsstrategi, fatter gode kanalvalg, samt planlegger og gjennomfører strategisk funderte tiltak.

alt="Digital Marketing Institute Gold Partner 2022"
Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316