Webgruppens faglige sommerfest 24. juni 2022

Velkommen til fysisk faglig påfyll og mingling! Webgruppen inviterer til faglig sommerfest inne og ute i toppetasjen på Popsenteret i Oslo.

Vi inviterer til faglig og sosial samling i toppetasjen på Popsenteret i Oslo. Popsenteret ligger på Schous Bryggeri, vegg-i-vegg med Riksscenen nederst på Grünerløkka i Oslo. Se kart.

Datoen er 24. juni og programmet blir som følger:

12.30: Dørene åpner

13.00: Velkommen v/Webgruppen

13.10: Årets viktigste trender 2022 Nina Furu gir noen innspill på hvilke ting det er viktig å få med seg nå, og hva det kan være lurt å forberede seg på for høsten.

14.00 Nasjonal Standard for Universell Utforming i læremidler. Randi Hagen orienterer om det pågående prosjektet der bl.a. forlagene, Utdanningsdirektoratet, Blindeforbundet og Dysleksi Norge samarbeider om en nasjonal standard for universell utforming. (WAD-direktivet er jo en av de viktigste nye tingene i 2022.)

14.30 Minglepause med kaffe og tilgjengelig bar. Takterrassen er åpen.

15.00  Digital strategi – mål og midler Jakob Thyness gir deg litt inspirasjon på hvordan du kan nå dine digitale mål med de ressursene du har til rådighet.

15.30 Kort om høstens kursprogram Nina Furu gir deg noen høydepunkter fra Webgruppens kursprogram for høsten.

16.00 Mingling inne og ute på takterrassen for de som har lyst til å henge. Drikkevarer fås kjøpt i baren.

Arrangementet er gratis, men det er et begrenset antall plasser. Vi praktiserer “først til mølla”-prinsippet.

Du kan melde deg på arrangementet med skjemaet under:

Velkommen!

Kursleder

Nina Furu

Nina er en veteran innen digital markedsføring i Norge. Hun har fulgt utviklingen innen web og sosiale medier på nært hold siden 1995; som nettredaktør, fagekspert, kursleder og digital rådgiver for en rekke av landets største bedrifter og etater. Hun har også skrevet flere av de fagbøkene om digital markedsføring som brukes på norske høyskoler. Den nyeste er Digital Markedsføring og Kommunikasjon. Til daglig er hun CEO og fagansvarlig i KnowHouse, og holder kurs og foredrag.
Kursleder

Jakob Thyness

Jakob er sertifisert digital markedsfører, UX-sertifisert, kursleder og partner i KnowHouse. Han har arbeidet med webdesign og visuell webkommunikasjon siden 1994, både i byråsammenheng og som frittstående rådgiver. Han har spesialisert seg på visuell webkommunikasjon og brukeropplevelse, og har bred erfaring fra nettsteder både i privat og offentlig sektor.

Kursleder

Randi Elisabeth Hagen

Randi er lektor i norsk, med utdanning innen spesialpedagogikk og med flere års erfaring som IT-utvikler. Hun har også laget e-læringskurs i universell utforming for ansatte ved norske universiteter og høgskoler, og vant Universellprisen i 2019 for dette arbeidet.

Påmelding til Webgruppens faglige sommerfest 2022

Ja takk, jeg melder meg på til arrangementet.

Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316