Kurs i sosiale medier hos KnowHouse

Sosiale medier er blant de viktigste kommunikasjonskanalene til mange bedrifter. Våre kurs gir deg innsikt  og kunnskap som lar deg bruke sosiale medier best mulig for å skape resultater for din bedrift eller organisasjon.

Instagram for butikker

Instagram kan være en fantastisk kanal for deg som driver butikk, enten den er på nett eller fysisk. Lær hvordan du kan øke salget, bygge merkevaren, eksponere produkter og skape gode kundeopplevelser!

Lag TikToks og Instagram Reels

TikTok og Instagram Reels er blitt stadig viktigere i markedsføringen for mange bedrifter. Dette kurset passer perfekt for deg som jobber med TikTok og Instagram som markedsføringskanaler.

Effektiv annonsering på Facebook og Instagram

Facebook og Instagram er fortsatt “motoren” i markedsføringen for mange. Få bedre effekt ut av annonsene på Facebook og Instagram med gode utforminger, smarte oppsett og smarte teknikker. 

Lag bedre SoMe-innhold med ERA-metoden

Få mer rekkevidde og mer engasjement på postene du lager i sosiale medier! ERA-metoden er KnowHouse’s egenutviklede metodikk for å lage innhold til sosiale medier.

Lag video med mobilen

Lær å lage videoer for nett og sosiale medier med mobilen – og få profesjonelle resultater! I dette kurset lærer du om hvordan du bruker mobilen til opptak og redigering, nyttige apper og ekstrautstyr, og mye mer.

Business branding med LinkedIn

LinkedIn er en fantastisk kanal for å bygge selskapets omdømme som leverandør, samarbeidspartner og arbeidsgiver. I dette kurset lærer du hvordan du kan utnytte mulighetene på LinkedIn effektivt.

Våre kurs i sosiale medier har hatt deltakere fra bl. a:

Amedia logo
Nortura logo
Finansforbundet logo
SGI Compliance logo
norges miljø- og biovitenskapelige universitet logo
Brik logo
Lerøy logo
Agrikjøp logo
Selvhjelp Norge logo
ColliCare logo
Budstika logo
Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316