Ta sertifiseringseksamen på nytt – få ny versjon av pensum

Digital Marketing Institute tilbyr nå de som ikke har oppnådd sertifiseringen  tidligere å ta eksamen igjen for en sterkt redusert pris. Du får dessuten tilgang til nyeste versjon av pensum på nett, og kan gjenoppfriske alt fra sist.

Har du gått sertifiseringskurs, men ikke tatt eller ikke bestått sertifiseringseksamenen? – Da har du sjansen igjen nå til å få sertifiseringen.

Dette tilbudet gjelder de som har gått på

Hvis du velger å slå til på dette tilbudet, betaler du 450 dollar (ca 4600 kroner). Du får da tilgang igjen til hele kurset på DMI sin læringsplattform. Du får også inkludert tilgang til ressursportalen. Disse tilgangene beholder du i 6 måneder fra påmelding.

Prisen omfatter også eksamensavgift, så det tilkommer ikke noe til denne prisen.

I løpet av denne perioden kan du gå gjennom alt studiematerialet igjen. Du får tilgang til nyeste versjon av pensum, som jo kan være vesentlig oppdatert om det er en stund siden du tok kurset sist.

Innen fristen på 6 måneder utløper, har du igjen 3 forsøk på å ta eksamen. (Kun det første er dekket av deltakerprisen.) Ved bestått eksamen får du sertifisering slik du vil fått i første runde.

Har du ytterligere spørsmål om dette tilbudet, ta gjerne kontakt med oss på tlf 454 75 000 eller på post@knowhouse.no

Du kan melde deg på via knappene under:

Vi håper du vil benytte anledningen og fullføre din sertifisering!

Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316