Webgruppen sponser kjepphester

Jo, det er helt sant. Ordentlige kjepphester, sånne med hestehode på en stokk. For det er en greie nå, visst!

Jeg visste ikke om det, men det viser seg at det å ri kjepphest faktisk har fått litt av en følgerskare, både innenlands og utenlands. Hobbyhorse heter det på engelsk, og du kan søke det opp i et hvilket som helst sosialt medium som unge folk bruker. Start med TikTok.

Jeg kom i kontakt med treneren til Bergen Nord Ride og Kjøreklubb på Facebook-gruppen Grunderklubben, der vi begge er medlemmer. Hun postet om klubbens problemer med å få sponsorer, og jeg ble nysgjerrig, så jeg sendte henne privat melding. Mente hun faktisk bokstavelig talt kjepphest? – Det gjorde hun!

Hun fortalte også varmt om hvordan kjepphest er en måte å drive med hestesport, også for de som ikke kommer fra rike familier. Hun fortalte om jentene i klubben, som hadde funnet både venner og aksept i dette fellesskapet, og deres drømmer om å reise til Oslo Horse Show – som setter opp NM for kjepphest for tredje gang i år, faktisk!

Hun fortalte at klubbens beste TikTok hadde hatt over en milliard (!!) visninger.

Jeg ble imponert!

Så enden på visa er at vi sponser klubben for å reise til Oslo Horse Show, og vi får logoen vår på drakter og på bane. Selger vi så mye direkte på det? – Det tror jeg egentlig ikke. Men vi kan hjelpe en gjeng jenter som fortjener det med å oppfylle en drøm. Og vi får en morsom historie å fortelle.

Det er ikke dårlig bare det!

– Nina :-)))

Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316