Webinar i regi av Næringsforeninger, Handelsstand mm

KnowHouse tilbyr  foredrag over Zoom til Næringsforeninger, Handelsstandsforeninger og Chapters som ønsker å lage arrangementer for sine medlemmer om digital markedsføring.

Som en generell innføring anbefaler vi dette kurset:

Nina Furu: Vinn med digital markedsføring

2-timers foredrag som gir tilhørerne en grei og forståelig innføring i prinsippene for digital markedsføring, og noen sentrale grep for å lykkes med de viktigste kanalene.

Lær blant annet om:

  • Suksessformelen for å lykkes på nett
  • Hvilke digitale kanaler er mest lønnsomme?
  • Hvordan få kunder gratis fra Google?
  • Hva er vitsen med sosiale medier?
  • Hvilke sosiale medier er viktigst for bedrifter?

Det blir også anledning for deltagerne til å stille spørsmål.

Kursleder Nina Furu er en av landets ledende fagpersoner på området. Hun har 25 års erfaring med digitale kanaler, og rådgir en rekke av landets største selskaper. Til daglig er partner, fagansvarlig og kursleder i KnowHouse, og har også skrevet flere av de mest populære fagbøkene om emnet, blant annet denne.

Vi kan holde dette kurset for næringsforeningens medlemmer via Zoom for et nominelt honorar på kun kr 1990 eks mva. (Dette utgjør 90% rabatt i forhold til normal bedriftsintern kurspris.) Prisen er fast (ikke pr deltager) og gjelder uansett hvor mange deltagere som møter opp. KnowHouses tekniske plattform tillater inntil 500 deltagere. Næringsforeningen velger selv om den ønsker å levere kurset til sine medlemmer gratis eller mot betaling.

Medlemmene kan enkelt delta på Zoom via PC eller mobil. (Vi anbefaler bruk av PC på grunn av større skjerm. Vi bruker Powerpoint og delt skjerm under kurset.) 

Ta kontakt med oss på epost post@knowhouse.no eller på telefon 454 75 000 for å bestille et slikt kurs, eller fyll ut kontaktskjema under. 

Interessemelding – kurs for Næringsforening

Vi er interessert i å diskutere mulighetene for et kurs for våre medlemmer.

 

Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316