Kurs om websider hos KnowHouse

Websiden er navet for kommunikasjonen til de fleste bedrifter og organisasjoner. Knowhouse har kurs som hjelper deg som driver eller vedlikeholder websider å oppnå best mulig resultater, enten målet ditt er konverteringer eller informasjonsformidling.

Nettredaktørskolen

Nettredaktørskolen gir deg praktisk kunnskap om nettredaktør-faget, kompetanse på de mest sentrale emnene innen drift av nettsteder. og påfyll av teori og praktiske eksempler til inspirasjon i egen jobb.

Rask innføring i SEO

Få mer trafikk til nettstedet ditt – gratis! Dette kurset gir deg en enkel og forståelig oversikt over søkemotoroptimalisering (SEO) og hvordan du kan få mer gratis trafikk til dine websider fra Google.

Lag innhold med ChatGPT og kunstig intelligens (AI)

Skap mer og bedre innhold på rekordtid! ChatGPT og andre AI-baserte tjenester kan gjøre deg mer produktiv hvis du bruker dem riktig. Lær hvordan i dette kurset!

AI-assistert skriving for nett

Kunstig intelligens kan hjelpe oss å skrive effektivt for sosiale medier, nettsider, nettbutikk og andre digitale flater. I dette kurset får du tips og triks til det praktiske samarbeidet med AI-tjenestene.

Rask innføring i webanalyse med Google Analytics 4

Dette kurset er en rask introduksjon til Google Analytics 4 for deg som vil ha en oversikt over verktøyet og mulighetene i det, raskt og effektivt presentert. 

Google Analytics 4 videregående kurs

Heldagskurs for deg som vil sette deg ordentlig inn i Google Analytics 4, og allerede har grunnleggende kjennskap til verktøyet, pluss at du har arbeidet noe med webanalyse tidligere.

Reguleringer og policy for webansvar

Når man driver et nettsted  er det en rekke reguleringer man trenger å forholde seg til. Kurset gir en gjennomgang av de viktigste rammene, og praktiske råd til hvordan kravene kan overholdes. Dette kurset inngår også i Nettredaktørskolen.

Våre webkurs har hatt deltakere fra bl. a:

Sametinget logo
Skyss logo
norges miljø- og biovitenskapelige universitet logo
Digitaliseringsdirektoratet logo
Berg-Hansen logo
Bufdir logo
Hanen logo
Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316