Ressursportalen for sertifiseringskurs

Som deltager på våre sertifiseringskurs fra Digital Marketing Institute, får du også en periode med gratis medlemsskap i den internasjonale ressursportalen for alle studenter.

Her er noe av det du får tilgang til i portalen:

Oppdateringer

Oppdaterte artikler om dagsaktuelle emner, slik at du kan holde deg orientert om det siste i fagfeltet. Veldig greit for deg sopm ønsker å være “først med det siste” i din bedrift!

Læringsvideoer

Dette er såkalte “mikrolæringer” hvor du raskt kan få demonstrert i praksis hvordan du for eksempel setter opp en annonse i et gitt grensesnitt, eller gjennomfører en bestem måling. Kjempenyttig hvis du plutselig må gjøre noe du ikke har gjort før!

Verktøy

I ressursportalen finner du en mengde praktiske maler, regneark, guider og andre verktøy som hjelper deg å jobbe mer effektivt som digital markedsfører.

Webinarer

Læring er et livslangt prosjekt. Har du lyst til å bruke en ledig time til å tilegne deg ny kunnskap, så ta en av disse webinarene som du kan ta når det passer for deg.

Ebøker

Du som liker bedre å lese enn å se video finner en mengde forskjellige ebøker med nyttig informasjon for oss som driver med digital marketing.

Ferdighetstester

Er du nysgjerrig på hvor mye du kan om et emne, sammenlignet med andre fagfolk? – Her kan du gjennomføre testing av deg selv, og dessuten sammenligne med verdenssnittet.

Du får gratis tilgang til ressursportalen i en avtalt periode når du melder deg på alle sertifiseringskurs hos oss. Det gjelder årsprogrammet Digital Innholds- og Markedsføringsledelse, men også alle Sertifiseringer som webinarer og også alle kortere og lengre sertifiseringer som nettkurs.

Etter at gratisperioden utløper kan du også kjøpe ekstra tilgang til portalen på årsbasis. Dette koster €150 pr år. 

Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316