Kurs i kunstig intelligens (AI) hos KnowHouse

Kunstig intelligens er kommet for å bli, og vil påvirke hverdagen til alle. Hos KnowHouse får du kunnskap og ferdigheter som hjelper deg å ta kunstig intelligens i bruk, slik at du kan skape enda bedre resultater enn før. Enten det gjelder innholdsproduksjon, markedsføring eller bildegenerering har vi kunnskapen du trenger!

Lag innhold med ChatGPT og kunstig intelligens (AI)

Skap mer og bedre innhold på rekordtid! ChatGPT og andre AI-baserte tjenester kan gjøre deg mer produktiv hvis du bruker dem riktig. Lær hvordan i dette kurset!

AI-assistert skriving for nett

Kunstig intelligens kan hjelpe oss å skrive effektivt for sosiale medier, nettsider, nettbutikk og andre digitale flater. I dette kurset får du tips og triks til det praktiske samarbeidet med AI-tjenestene.

Lag bedre AI-bilder med riktige prompts

AI-baserte bildeverktøy er en fantastisk ressurs, men kan også gi uventede resultater. I Dette kurset lærer du hvordan du bygger opp bildeprompts systematisk for å skape optimale resultater. 

Sertifisering i markedsføring med AI – intensivkurs

I dette kursløpet får du en kombinasjon av e-læring og webinar som hjelper deg å komme raskt og effektivt fram til en sertifisering i markedsføring med AI.

Policy for bruk av kunstig intelligens

Hvordan skal en bedrift håndtere bruken av kunstig intelligens i virksomheten? Dette kurset er for bedrifter som arbeider med å utvikle en policy for bruken av kunstig intelligens i kommunikasjon og markedsføring.

Sertifisering i AI-drevet digital marketing

Dette sertifiseringskurset er perfekt for deg som vil kunne dokumentere AI-relatert kompetanse knyttet til markedsføring. Lær å bruke AI-verktøy aktivt i bl. a. research, innholdsutvikling og kreativ design.

Våre kurs om kunstig intelligens har hatt deltakere fra bl. a:

Vinmonopolet logo
Isola logo
KLP logo
norges miljø- og biovitenskapelige universitet logo
Gjensidige logo
Kopinor logo
Agrikjøp logo
Norad logo
Bufdir logo
Gyldendal logo
Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316