Eksamen for sertifiseringskurs

Denne siden er ment som en veiledning for deg som skal ta eksamen i sertifiseringskurs fra Digital Marketing Institute, som leveres gjennom KnowHouse.

Eksamen arrangeres av den uavhengige eksamensaktøren Inspera. Eksamen er nettbasert. Du har inntil 3 eksamensforsøk (2 eksamensforsøk for enkeltsertifiseringene). Alle disse forsøkene må foregå innenfor eksamensperioden din. Denne er endelig, og kan ikke utvides. Du finner utløpsdatoen for eksamensperioden din øverst på kurssiden din på MyDMI under Exam Information

Vi anbefaler at du ikke venter for lenge med å booke første eksamensforsøk, slik at du har tid til å gjøre et nytt forsøk dersom du skulle trenge det. Første forsøk er gratis. Dersom du må gå opp på nytt påløper en avgift for andre og tredje forsøk.

Slik går du fram når du skal bestille eksamen:

  1. Logg deg inn på MyDMI, og klikk på Courses i toppmenyen. Du vil da komme til oversikten over kursene du er påmeldt.
  2. Klikk på den grønne knappen Active til høyre for kurset du vil bestille eksamen for. Du vil da få opp hovedsiden for kurset.
  3. Klikk på Exam Information. Du vil da få opp eksamensinformasjon, og en lenke for eksamensbooking. NB! Utseendet på denne siden kan variere noe, avhengig av om du har deltatt på nettkurs eller klasseromskurs.
  4. Klikk på knappen Book Your Exam Here. du vil da få opp en kalender hvor du kan velge ønsket eksamensdato. Når du har funnet datoen du ønsker, marker denne, og klikk på knappen Book Your Exam Date.
  5. Du vil nå få opp en side med påloggingsinformasjon til eksamensportalen, og mulighet for å endre eksamensdato.

Du finner en videoguide til bookingprosessen nedenfor.

Start video

Digital Marketing Institute har også laget en eksamensguide som beskriver bookingprosessen og gjennomføring av eksamen i detalj. Vi anbefaler at du laster ned denne og gjør deg grundig kjent med innholdet i god tid før du skal booke eksamen. Når du booker, må du også bekrefte at du har lest gjennom denne. Du kan laste ned guiden her:

Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316