Få mer ut av Instagram med disse 3 appene

InstaSize Med InstaSize appen kan du bl.a. redigere bildene dine til å se ut som de er tatt med et poloroid kamera

I denne appen kan du endre størrelsen og legge inn marger og luft rundt bildene dine. Det gjør at du blant annet kan publisere bilder som er tatt på høykant, og samtidig unngå at Instagram lager et kvadratisk utsnitt av bildet ditt. Appen lar deg også lage bildetekster, og utvalget av fonter er forholdsvis stort.

Afterlight

Med fotoredigerings-appen Afterlight kan du blant annet justere eksponering, skygger og skarphet. Videre har du mulighet til å speilvende og skråstille bilder, eller legge to bilder over hverandre. I tillegg kan du ramme inn bildene dine med ulike figurer, bokstaver eller tall. I denne appen det bare kreativiteten som stopper deg.

Det er mange redigeringsmuligheter i AfterLight

Lag figurer og bokstaver med AfterLight
Hva med å skrive en hilsen til dine instagramfølgere?

Padgram – Ipadens Instagram

Enn så lenge ikke mulig å bytte mellom brukere på Instagram. Dette er tungvint hvis du administrerer en firmakonto i tillegg til å ha en privat bruker. Det fort gjort å glemme seg, og publisere et bilde fra feil konto. I tillegg er nyhetsfeeden på Instagram ufiltrert, og etter hvert som du følger flere brukere kan det bli mye å bla gjennom for å få med seg alt som blir postet. Med Padgram får du en større oversikt over nyhetsfeeden din, samt at du kan veksle mellom ulike brukere dersom du oppgraderer appen. Med unntak av å publisere bilder, kan du gjøre alle andre handlinger som du kan fra Instagram, som å kommentere, like bider, søke opp hashtags osv. Til tross for at du ikke kan publisere bilder direkte fra appen, er det en god hjelper for å få bedre oversikt og administrere kontoene dine. Appen har også en mobilversjon.

Oversikt over Padgram
Få oversikt over nyhetsfeeden din på Instagram med Padgram

I Padgram kan du være logget på med flere instagramkontoer samtidig

 

Vil du lære mer om hvordan din bedrift kan utnytte digitale kanaler best mulig? Se vår kursoversikt her.

Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316