Mange ledige stillinger med fokus på “content management”

Som vanlig leser jeg Aftenpostens jobbutgave søndags morgen. Litt mer uvanlig var at idag var det mange (les 4) stillingsannonser i samme utgave, av typen stillinger som fokuserte på innhold på web. Se under for opplisting av disse fire stillingene. Det gjorde at jeg tok en videre titt inn på finn.no, for slettes ikke alle stillinger vises i papiravisene lenger. Deretter gjorde jeg et raskt søk på Linkedin. På finn.no fant jeg flere ledige stillinger, mens det på Linkedin var mest utvikler- og design-stillinger.

Stillinger i dagens papirutgave av Aftenpostens jobb-bilag:

Ekstra stillinger jeg fant på finn.no

 

Til alle som søker lykken, lykke til !

Kenneth

Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316