Støtte til kurs i digital kompetanse fra NAV

KursstotteKnowHouse holder en rekke kurs innen digital markedsføring og kommunikasjon – kompetanse som er svært attraktiv på arbeidsmarkedet.

Det er mulig å søke NAV om støtte til å delta på våre kurs, og mange kursdeltakere hos oss har fått dekket kursavgiften helt eller delvis via NAV. NAV sine forskrifter sier at du kan få støtte til AMO-kurs, men også til kurs innenfor det vanlige opplæringssystemet.


Slik gjør du dersom du ønsker å søke om slik dekning:

  • Ta kontakt med din saksbehandler hos NAV.
  • Legg fram informasjon og pris på det kurset du ønsker å ta.
  • Forklar hvordan kurset vil gjøre deg bedre rustet i arbeidslivet.
  • Saksbehandler vurderer om kurset er nyttig for deg og om NAV vil dekke kostnaden.
  • Dersom NAV sier ja, bestiller du kurset på vår webside.

Du avtaler med din saksbehandler i NAV hvordan betalingen skal gjøres. Ofte skal du legge ut for kursavgiften selv, og så får du pengene igjen av NAV etterpå.

I noen tilfeller aksepterer NAV at fakturaen stiles til dem direkte. I så fall trenger du å oppgi navn på kontaktperson,  ressursnummer eller liknede som fakturamerking. Husk også å spørre om hvilken av NAVs mange adresser som skal brukes som fakturaadresse.

Når du fyller ut bestillingskjema på vår webside må du fylle ut den adressen som fakturaen skal sendes til. I de fleste tilfeller vil dette være din privatadresse.

Benyttes fakturaadresse hos NAV, må fakturamerkingsfeltet alltid fylles ut.


KnowHouses kurs er svært målrettede og konkrete, og gir deg ferdigheter som er verdifulle i arbeidslivet. Vi er størst i Norge på det å lære opp folk som jobber med Internett; altså web, nettmarkedsføring, Google Analytics, sosiale medier og andre digitale kanaler.

Ønsker du å få støtte til et kurs fra NAV, må du ta kontakt med din saksbehandler og fortelle om det kurset du ønsker å ta. De større kursene er ofte enklest å få støtte til, siden de er såpass kvalifiserende i seg selv. Velg mellom for eksempel Digital Innholds- og markedsføringsledelse, for deg som vil påta deg et ansvar, Sertifisering i brukeropplevelse (UX) for deg som vil designe,  Sertifiseringskurs i Digital Marketing eller Sertifisering i sosiale medier for deg som vil jobbe med markedsføring på nett.

Vi kan også sette sammen en skreddersydd pakke av kurs som vil gi deg nøyaktig den digitale kompetansen du trenger. Ta i så fall kontakt med oss på telefon 454 75 000 eller pr epost, så hjelper vi deg videre med en kurspakke du kan søke om støtte til.

Se oversikten over alle åpne kurs

Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316