Klikk her for å motta tips om våre kurs og gratis livesendinger: 

Praktisk digital kompetanse.

KnowHouse er Norges ledende leverandør av kurs og sertifiseringer for deg som jobber med informasjon og markedsføring i digitale flater. Vi har 20 års erfaring i bransjen, og samarbeider med noen av de største selskapene og organisasjonene i Norge.

AI-con – konferansen om innhold og AI

En ny virkelighet med AI

Kunstig intelligens (AI) er i ferd med å forandre verden i rekordfart. Enten du har begynt å bruke AI-baserte verktøy allerede, eller bare lurer på hva disse verktøyene kan hjelpe deg med, er AI-con konferansen for deg! En hel dag fylt med tips, triks, spennende kundecaser og mye mer fra bransjens skarpeste hoder. Forbered deg på den nye virkeligheten, og sett av 14. mars i kalenderen!

Aktuelle kurs

Lag mer innhold på mindre tid med ChatGPT

Lær hvordan de forskjellige AI-tjenestene kan hjelpe oss som skaper innhold til å lage mye mer innhold raskere, og uten å gjøre oss selv overflødige. Kurset er praktisk orientert, og gir deg en “verktøykasse” til AI-assistert innholdsproduksjon.

AI-assistert skriving for nett

Lær å drive mer effektiv tekstproduksjon ved hjelp av ChatGPT og andre AI-verktøy! I dette kurset ser vi på hvordan AI kan effektivisere skrivearbeidet, samtidig som prinsippene for gode, digitale tekster blir ivaretatt.

Teknisk søkemotoroptimalisering (SEO)

Dette kurset er for deg som vil arbeide videre med teknisk forbedring av søkesynligheten på egne sider. Her vil du lære om hvilke tekniske variabler som påvirker denne synligheten, og forslag til praktiske tiltak.

Rask innføring i webanalyse med Google Analytics 4

En rask introduksjon til GA4 for deg som vil ha en effektiv oversikt over det nye verktøyet og mulighetene i det. Kurset krever ingen forkunnskaper, og egner seg for nybegynnere.

Digital marketing sertifiseringskurs 

Omfattende, 5-ukers kurs i samarbeid med Digital Marketing Institute som munner ut i en sertifiseringseksamen. Etter bestått eksamen er du sertifisert i digital marketing og vil kunne jobbe innen dette feltet i Norge og internasjonalt. 

Sertifisering i brukeropplevelse (UX)

6-måneders nettstudium i samarbeid med UX Design Institute. Etter godkjent prosjektoppgave og eksamen får du en internasjonal sertifisering som UX-designer – et yrke som har raskt voksende etterspørsel over hele verden.

Sertifisering i AI-drevet digital marketing

Dette sertifiseringskurset er perfekt for deg som vil kunne dokumentere AI-relatert kompetanse knyttet til markedsføring. Lær å bruke AI-verktøy aktivt i bl. a. research, innholdsutvikling og kreativ design.

Enkeltsertifisering i UX og webdesign

Denne enkeltsertifiseringen er spesielt nyttig for deg som lager nettsider for andre. Her er fokus på både brukeropplevelsen og på utviklingen av gode og velfungerende nettsider.

Livesendinger og podcaster

Ledende på kurs om nett i Norge
20 års bransjeerfaring
Markedsledende sertifiseringer

Supre kurs

“Supre og nyttige kurs. Kunnskapsrike foredragsholdere”

Bodil Sandøy Tveitan

Flinke folk

“Veldig fine webinars og flinke folk! Alltid på hugget med alt nytt som skjer.”

Kristin Nygård

Vinn vinn!

“Arbeidsgiver sparte titusenvis av kroner og fikk gjennomført et digitalt arrangement som stod i fare for ikke å bli gjennomført. Vinn vinn!!”

Benedikte Sterner

Utrolig bra

“Utrolig bra kurs, motiverende og lærerikt!  Veldig glad jeg meldte meg på!”

Elisabeth Selvik Hjelle

Noen av våre kunder:
Norges bank
Handlekurv

Meld deg på kurstips-listen

og få varslinger om gratis livesendinger og kurs!

Du får disse markedsførings-

sjekklistene som velkomstgave:

 

  • Sjekkliste for SEO
  • Sjekkliste for Facebook
  • Sjekkliste for Instagram

 

25316